O reclamă abia lansată stârnește rumoare pe Internet

O reclamă lansată de un lanţ de supermarketuri i-a supărat pe germanii supraponderali care, spun ei, se simt jigniți de ceea ce se insinuează în spotul publicitar.


Reclama la supermarketul Edeka, numită "Eatkarus" a stârnit rumoare pe Internet la doar câteva zile de la lansare, scrie Daily Mail, potrivit Antena 3.

Filmul scurt, care a strâns milioane de vizualizări, spune povestea unui băiat supraponderal care trăiește într-un oraș locuit numai de persoane obeze. Toți locuitorii mănâncă aceeași pastă gri, însă băiatul visează să zboare, așa că urmează o pasăre pe un deal și începe să mănânce fructe de pădure. Băiatul începe să slăbească și să arate din ce în ce mai diferit de ceilalți locuitori.

"Este discriminare. Nu mai e mult până când or să înceapă să îi ridiculizeze și pe cei cu handicap"/ "Poți promova mâncarea sănătoasă și fără să îi ridiculizezi pe cei grași", sunt doar două dintre cele mai cunoscute comentarii lăsate la spotul publicitar.

”Noi nu dorim sub nicio formă cu reclama noastră să discriminăm oamenii supraponderali. Țelul filmului este să trezească conștiința pentru o alimentație sănătoasă”, susțin cei de la Edeka la unul dintre cometariile critice, precizând și faptul că știu că sunt persoane supraponderale din cauza unor probleme medicale și care nu pot remedia situația doar cu modificarea regimului de alimentație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel