O nouă teorie cu privire la Aria 51 face ravagii pe internet

Angeblicher Alien Fund bei Roswell, New Mexico (USA)
Angeblicher Alien Fund bei Roswell, New Mexico (USA)

O nouă teorie cu privire la controversata ”Arie 51” din Statele Unite ale Americii face ravagii pe internet. Aceasta spune că în anul 1947 nu s-a prăbușit un OZN, așa cum se credea, ci a fost un avion de spionaj sovietic, trimis de Stalin.

Teoria emisă de jurnalista Annie Jacobsen, în cartea sa ”Aria 51”, susține că nava era defapt un avion de spionaj sovietic, care s-a prăbușit în timpul unei furtuni.

Fotografii cu cel mai secret loc de pe Pământ, publicate de National Geographic – GALERIE FOTO

În ceea ce privește omuleții mici și ciudați de la bordul avionului, Jacobsen susține că erau oameni modificați genetic, de către renumitul ”Înger al Morții”, doctorul nazist Josef Mengele, care a lucrat pentru URSS după război. Se pară că lui Joseph Stalin i-a plăcut situația în care americanii credeau că acolo s-a prăbușit o navă spațială, pentru că asta stârnea panică în Statele Unite. De asemenea, jurnalista spune că liderul comunist s-a inspirat din adaptarea pentru radio a poveștii ”War of the Worlds”. În 1938, când a fost difuzată, mulți oameni care au deschis radio-ul accidental pe acea frecvenață au crezut că sunt martorii unei invazii extraterestre.

Annie Jacobsen spune că nu inventează nimic și vorbește despre sursa ei, un inginer care a făcut parte din proiect în 1978.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel