O cunoscută prezentatoare TV se mărită. Primele declarații despre nuntă

Frumoasa prezentatoare de la Focus Moden, Diana Bart, trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Este însărcinată în patru luni și se pregătește de nuntă. Diana a vorbit pentru Viva despre sarcină și despre planurile de căsătorie.

Vorbim de mult despre căsătorie, nunta am plănuit-o pentru august-septembrie, iar cununia civilă, până la sfârșitul anului. Noi oricum avem o logodnă făcută de duhovnic, în biserică. Vrem să traim toate aceste momente frumos, să ne bucurăm de ele fără vreun stres., a declarat Diana Bart pentru viva.ro.

 (w670)

Diana Bart este însărcinată în patru luni. Medicul acesteia i-a spus că sunt 90% șanse să aibă o fetiță.

,,În primele două luni mi-a dat ceva de furcă, am avut greţuri dese. Eu care sunt o adevărată gurmandă, n-am putut să mănânc decât fructe şi iaurt, nimic gătit. Dar, mulţumesc lui Dumnezeu, mi-a revenit pofta pentru deliciile culinare.Nu pot spune că pofte, cât foame. De fapt, sunt eu, cea dinainte de sarcină. Mănânc de trei ori pe zi, plus gustări între mese. Şi dacă mi-e poftă de sarmale, şi nu am, îmi satisfac pretenţiile şi cu un borş de legume. Doar să mănânc ceva bun gătit’’, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel