"O consideram rea și nemiloasă cu mine". Botezatu, despre relația cu mama sa: Nu s-a simțit vinovată când Zina Dumitrescu declara că este mama mea

Sursa foto: Facebook Cătălin Botezatu
Sursa foto: Facebook Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, dar și despre modul în care aceasta se simțea atunci când Zina Dumitrescu declara că este băiatul ei. 

"Bineînțeles că cea mai severă a fost mama, ea s-a ocupat de educația mea, una spartană. Dar cu toate că atunci o consideram rea, și nemiloasă cu mine, acum nu am decât să îi mulțumesc pentru această educație. Tata nu s-a băgat niciodată, m-a  înțeles, a înțeles băiatul din mine și m-a susținut!", a povestit Cătălin Botezatu pentru ciao.ro.

Cât despre modul în care se simțea cea care i-a dat viață, când Zina Dumitrescu era numită mereu mama lui, designerul a mai spus: "Nu s-a simțit niciodată vinovată când Zina declara că este mama mea, pentru că știa ce fel de mamă este Zina pentru mine! Zina m-a iubit ca pe un copil al ei pentru că eram un băiat deosebit, un manechin deosebit, cu bun-simț, cu educație aparte și, dacă ea și-a însușit aceste termen de "băiatul meu", "fiul meu", a fost onorant pentru mine, pentru că eu am încercat să o fac mândră tot timpul de mine, nu am dezamăgit-o niciodată, iar mama bineînțeles că nu a avut niciodată nimic împotrivă, pentru că toată lumea știa cine este mama mea naturală".

"Trăiește după niște reguli foarte stricte"

"Mama îmi spune tot timpul să fiu atent cu oamenii, să fiu atent la viață, să fiu corect în viață. Mama este un rac convins, o femeie foarte educată, foarte severă, foarte citită, care trăiește după niște reguli foarte stricte și  atunci încearcă să îmi impună și mie aceste reguli de viață, pe care le asimilez, bineînțeles. Îmi spunea să nu fur, să nu fiu ipocrit - și e foarte greu să nu avem o undă de ipocrizie, în această lume. Mă învață totuși acele reguli de modă veche și tot timpul îi spun că nu se mai pot aplica în totalitate pentru că lumea s-a updatat", a povestit Cătălin Botezatu.

"Niciodată nu s-a băgat în relațiile mele cu  femeile, puțin, la început, nu i-a plăcut de Dana, prima mea mare iubire pentru că era căsătorită  dar după 7 ani s-a obișnuit cu ideea. I-a plăcut foarte tare de Tania Budi și tot timpul mi-a zis că ar fi trebuit să mă căsătoresc pentru că ar fi ieșit cel mai frumos copil!", a mai spus designerul.

Vezi și: Cătălin Botezatu, momentul adevărului: Am crescut foarte multe fete, femei și s-a ales praful!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel