O căprioară urmărită de urs a sărit în fața unui autoturism

Facebook - Pavel Petrișor Rădulescu
Facebook - Pavel Petrișor Rădulescu

O căprioară ce fugea din calea unui urs a sărit în fața unei mașini. Șoferul s-a îngrijit de aceasta până la venirea autorităților și a veterinarului. 

Șoferul unui autoturism, localnic din Colți, județul Buzău, a început ziua de marți cu o întâmplare neobișnuită. O căprioară i-a sărit în fața mașinii, refugiindu-se apoi în fața unui gard. Din relatările lui Pavel Petrișor Rădulescu, șoferul cu pricina, căprioara era urmărită de un urs.  

În filmarea făcută de șofer, ursul poate fi văzut în apropierea marginii pădurii, dispărând apoi. Căprioara se odihnește lângă un gard, după goana pentru propria viață. 

Incidentul a avut loc pe DN10, pe raza satului Poieni, aproape de intersecția spre Vălenii de Munte, scrie Știri de Buzău. 

„Era 6 dimineața când am văzut această scenă. Ursul era pe urmele ei iar căprioara a fugit spre șosea ca să se salveze. Am anunțat poliția”, a declarat Pavel Petrișor Rădulescu pentru cotidianul local. 

Buzoianul a rămas pe loc până la venirea echipajului de poliție, pentru a se asigura că animalul nu va fi rănit de haitele de câini din zonă. Un medic veterinar a fost solicitat pentru a îngriji cornuta și pentru a asigura transportul în siguranță până la adăpost. 

O întîmplare adevărată...chiar in dimineața aceasta la Poieni.

Posted by Pavel Petrisor Radulescu on Tuesday, 27 April 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel