O cântăreață din România, pe aceeași scenă cu Adele, Pittbull și Davit Guetta

Amna
Amna

La cel mai important eveniment muzical de pe continentul african, printre numele mari confirmate să susțină recitaluri în 2013 se numără Adele, PSY, Pitbull,  David Guetta dar și o româncă. Amna este de două ori nominalizată la Tunisia Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 16 martie.

"La asta chiar nu m-am așteptat. Știam că piesele mele sunt în topuri și în Tunisia, însă când am fost contactată de organizatori și mi s-a propus să cânt pe aceeași scenă cu Adele, PSY sau Pitbull am crezut că totul este doar o glumă. Tot așteptam să-mi spună cineva că e o păcăleală în avans de 1 aprilie, însă din fericire nu este așa și o să susțin un show de 6 minute în cadrul acestui eveniment", spune Amna pentru PRO TV.

 Artista este nominalizată la două categorii: Best Female și Best New Artist.

"Mă onorează nominalizările și sunt convinsă că am mulți fani în Tunisia care mă vor vota, întrucât piesa Tell Me Why a stat multă vreme pe primul loc în topurile radio. Chiar îmi doresc să vin acasă cu un premiu. Pregătesc în aceste zile un show special pentru eveniment și promit să fac poze cu Adele, preferata mea, dar și cu PSY", a adăugat ea.

 Alături de Amna, Inna, Radio Killer și Mandinga au mai primit nominalizări la Tunisia Music Awards, muzica românească fiind foarte apreciată în țara nord-africană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel