O cântăreață celebră care s-a înscris ca voluntar în pandemie n-a făcut NIMIC. Totul a fost un promo

Rita Ora „nu a îndeplinit nicio atribuție pentru care s-a înscris ca voluntar”, în ciuda anunțului pompos din aprilie că va ajuta Sistemul național de sănătate (NHS) din Marea Britanie.

Conform The Sun, NHS a făcut apel la voluntari pentru a ajuta la sarcini simple, dar extrem de importante odată ce pandemia lua amploare. Aceste persoane ar fi urmat să mute echipamente și provizii între siturile NHS, să transporte oamenii la spital și de la spital, să livreze mâncare și medicamente sau să țină legătura cu cei care s-au izolat în case.

Rita Ora a anunțat că s-a înscris la o televiziune, pe 8 aprilie, reiterând acest lucru la două zile distanță. Totuși, un raport arată că artista nu a făcut nici măcar o îndatorire. „Ea a fost menționată de câteva ori în timpul promovării melodiei «How To Be Lonely»”, a spus o sursă pentru Daily Star. „A văzut problemele sistemului și a vrut să ajute, dar până acum nu a făcut măcar o sarcină”. În urma știrilor, un reprezentant al Ritei a sunat la The Sun pentru a spune că ea „s-a înscris și nu a fost solicitată”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel