O cântăreață proaspăt căsătorită, snopită în bătaie: Eram târâtă, cumva, de tricou, pe jumătate dezbrăcată

Scriitoarea Lorena Lupu a dezvăluit pe blogul său prin ce momente de groază a trecut prietena ei, Iulia, o cântăreață din Sibiu de doar 23 de ani, venită în București după proaspătul soț, un celebru sunetist în România. 

Tânăra era căsătorită de doar două săptămâni, nici nu a apucat să-i iasă noul buletin de la poliție. 

Iată câteva pasaje înspăimântătoare: 

- ”E duminică, iar eu stau de vorbă cu Iulia. Se duce la IML abia luni, încă nu are buletinul de proaspătă soţie. A chemat salvarea după episodul violent, dar echipajul i-a comunicat că ei pot doar s-o trateze, nu să şi recolteze probe incriminatorii. E furioasă. A renunţat la multe pentru un om care i-a promis iubire până la moarte. "Ştiam că are gelozii, complexe...", zice ea. "Ba mai mult, gândirea aia de ţăran bătrân: Acum eşti nevastă-mea, nu mai poţi să te îmbraci nu ştiu cum. Credeam că sunt glumiţe."
E rău să mizezi prea mult pe umorul interlocutorului. Şi când a ameninţat sâmbătă noaptea că vine acasă şi o omoară, a luat-o tot ca pe o glumiţă.”

- ”El a plecat la concert pe la şapte (pm, notă Lorena). Îmi spusese că vine acasă pe la zece, că are treabă la Romexpo dimineaţa. Anyway, pe la două, m-a sunat, beat pulă, să îl iau de la Alllive, clubul lui Smiley. Clubul ăsta e la cinci minute de casa unde locuiam noi. M-am dus sa il iau. Era cu alţi trei beţivi, punea muzica de pe telefon. Am ieşit la o ţigară, apoi, ca să nu mai intru să-l iau, l-am sunat şi mi-a dat ocupat de două ori. A trebuit să intru. Mi-a zis: "F*tu-ţi morţii mă-tii că mi-ai întrerupt piesa". Zic... What?! Am mai avut noi discuţii, certuri, chichiţe, ca orice cuplu. Dar nu genul asta de limbaj." Supărată, Iulia a renunţat să-l convingă pe soţul ei că ar fi cazul să se culce, dacă vrea să fie la Romexpo a doua zi la şapte, şi a plecat acasă. I-a dat mesaj pe drum, recomandându-i să-şi rezerve înjurăturile pentru prieteni. Câteva minute mai târziu, când ea era deja în pijama, acasă, el a sunat-o s-o întrebe unde este. Când a aflat că deja e acasă, a anunţat-o sec că vine să o omoare.

[citeste si]

"Am luat-o ca pe o glumă morbidă, cu conotaţie sexuală în cel mai rău caz. Zic 'no, în cât timp ajungi? Ca să îmi rulez o ţigară şi să apuc să o pip, dacă tot mor azi." În câteva minute, individul a ajuns acasă. "Mi-a zis că m-a văzut plecând de la Alllive cu unul şi că l-am adus acasă să îl f*t. Adică, trăia cu impresia că în casă mai era cineva."

- ”Şi începe să-mi povestească cum a aruncat în ea cu un taburet, dar n-a nimerit-o. “Se uita la mine extrem de ciudat, zâmbea cu ură. Aia a fost creepy”. A început să arunce şi ea cu lucruri în el. Apoi, “a încercat să-mi rupă gâtul, să mă sufoce. Dar na. Greu cu echilibrul când ai creierul îmbibat de alcool.” La un moment dat, a părut că bărbatul se potoleşte. Iar Iulia, care între timp hotărâse să plece, s-a dus în dressing să-şi adune lucrurile. “A venit foarte mişeleşte în spatele meu şi m-a dat cu capul de un perete. Am căzut şi nu am mai putut să mă ridic. Se urcase, literally, încălţat cu picioarele pe mine. Aveam un picior pe ceafă şi unul pe o mână care e vânătă acum. A început să îmi care pumni, şuturi, picioare peste tot.”

- ”Apoi, m-am trezit în curte. Eram târâtă, cumva, de tricou, pe jumătate dezbrăcată. M-a aruncat lângă gard în ploaie. Mi-a mai cărat nişte pumni şi picioare şi mi-a zis: "Mori, în morţii tăi!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel