"Nu voiam ca focul să se stingă", a declarat Daniele De Rossi după transferul la Boca Juniors

"Nu voiam ca focul să se stingă", a declarat veteranul italian Daniele De Rossi după transferul la echipa argentiniană Boca Juniors, scrie France Football.

Mijlocaşul a explicat că a ales-o pe Boca datorită "pasiunii" care există în jurul echipei. De Rossi, care pe 24 iulie a împlinit 36 de ani, a jucat la seniori doar la AS Roma.

"Să joc în Argentina? Voi vorbi mai bine despre asta la sfârşitul experienţei mele. Tot ce văd de când am venit îmi confirmă însă că e locul potrivit pentru a lucra. Nu am nevoie să mi se vorbească despre o infrastructură mare. Vreau oameni serioşi, cu o infrastructură bună, e ceea ce am cunoscut întotdeauna în Europa. Vreau doar să joc fotbal şi nimic altceva. Aici, voi juca fotbal într-un anume fel. Există un mediu superb şi mai ales pasiunea, pentru mine e lucrul cel mai important în fotbal. Trăiesc pentru fotbal 24 de ore din 24, fotbalul mă captivează şi nu voiam să fiu într-un loc în care acest foc se stinge", a adăugat campionul mondial din 2006.

De Rossi s-a despărţit de AS Roma în luna mai, după 18 sezoane şi 616 meciuri disputate pentru gruparea "giallorossa", fiind depăşit doar de fostul atacant Francesco Totti, care a disputat în total 786 de partide (307 goluri) pentru echipa din capitala Italiei.

Fostul internaţional italian (117 selecţii) ar putea debuta la Boca pe 14 august, în meciul cu Almagro din Cupa Argentinei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel