Nu ți-ai fi imaginat niciodată că așa arată dormitorul Andreei Marin

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andreea Marin este pasionată de design.

„Am o atenție la detalii de invidiat, sunt insistentă în a găsi soluții chiar și când mi se spune că ele nu există, pentru că eu cred că… nu există nu se poate! Iubesc frumosul, armonia, curățenia, mireasma unui spațiu contează de asemenea pentru mine, lumina, bucuria de a mă simți ca acasă chiar și acolo unde lucrez și de a-i face și pe ceilalți să simtă la fel. Îmi place ideea de a călători în timp cu ajutorul obiectelor de design când amenajez un spațiu. Confortul, funcționalitatea. Dar mai cu seamă iubesc arta, frumosul făurit de mâinile omului. Chiar dacă nu sunt specialist în domeniu, știu să apreciez și să mă bucur de talentul unui artist care a creat o pictură, o sculptură, un obiect de design”, a spus Andreea Marin în revista Unica de august, scrie unica.ro.

Întrebată care este locul din casa sa unde se simte mai relaxată ca oriunde, Andreea Marin a răspuns astfel, conform sursei citate: „Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat.”

Pentru Andreea Marin nu există „nu se poate", iar acest lucru s-a observat destul de clar din faptul că, oricâte lovituri a primit de la viață, nu s-a lăsat învinsă niciodată. Dezamăgită de multe ori, vedeta a găsit mereu puterea de a o lua de la capăt.

Imagini publicate de Andreea Marin pe contul de Instagram:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel