Noul "Burlac" către Cătălin Botezatu: "Nenorocitule...". Vezi ce a urmat

burlacul_4
burlacul_4

Filmări cu scântei pentru noul sezon al emisiunii "Burlacul", care va debuta joi, la Antena 1. Bogdan Vlădău, "Burlacul" celui de-al patrulea sezon din show-ul cu acelaşi nume, enervat de reproșurile și acuzele aduse de prietenul său, Cătălin Botezatu, ar fi ripostat, aruncându-i în față designerului că este un "nenorocit". Lucrurile au degenerat și de la vorbe grele, aruncate la mânie, s-a ajuns la lovituri în faţă, scrie libertatea.ro.

În pofida faptului că o prietenie veche îi leagă pe Cătălin Botezatu și pe Bogdan Vladău, tensiunea acumulată în timpul filmărilor pentru noul sezon al emisiunii “Burlacul” a explodat în spatele camerelor de filmat.

Enervat că Vlădău nu e de fel prea stilat, aşa cum cere scenariul producţiei, Bote l-a acuzat că boicotează show-ul. Nici "Burlacul" nu s-a lăsat mai prejos și l-a acuzat pe designer că îl discreditează în faţa concurentelor.

Bogdan a crezut că această emisiune este momentul lui de glorie, aşa că s-a comportat cât se poate de firesc, însă nimic din ce a făcut nu a fost pe gustul lui Cătălin.

Ulterior, în camera de hotel unde au avut loc filmările, scandalul a escaladat între cei doi bărbați.

Potrivit unei concurente, aflate în încăperea alăturată, Bogdan Vladău ar fi urlat la Cătălin Botezatu: “Nenorocitule, m-am săturat de insinuările tale şi de jocurile pe care le faci ca să ieşi în evidenţă”.

Nici designerul nu s-a lăsat intimidat și a ripostat la fel de agresiv. Se pare că schimbul de replici între Botezatu și Vladău a degenerat într-o adevărată bătaie, motiv pentru care cei doi au avut nevoiie de machiaj suplimentar pentru a ascunde urmele altercației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel