Noua Sultană Hurrem are cancer la sân

Actriţa Vahide Gordum, care o va interpeta pe sultana Hurrem mai bătrână cu 15 ani, este o adevărată luptătoare şi în viaţa reală. În urmă cu aproape doi ani, Vahide a fost diagnosticată cu cancer la sân, motiv pentru care şi-a petrecut o perioadă îndelungată prin spitale.

"În urmă cu doi ani, am fost diagnosticată cu cancer la sân şi timp de şase luni am făcut chimioterapie", a dezvăluit actriţa, potrivit enational.ro.

Vahide a dezvăluit faptul că a izbucnit în lacrimi atunci când a trebuit să se radă în cap. "Mi-a fost greu, dar am decis să nu port perucă. Capul meu chel a fost un fel de mesaj pentru celelalte femei. Am vrut sa le spun că sunt suntem mai puternice decât orice, chiar şi decât boala", a povestit Vahide, care şi-a efectuat ultimul control medical în urmă cu câteva săptămâni. Din fericire, medicii i-au spus că boala este acum de domeniul trecutului.

Actriţa a înlocuit-o pe Meryem Uzerli din serialul "Suleyman Magnificul", după ce aceasta a clacat din cauza oboselii şi a plecat să se trateze în Germania, de unde nu s-a mai întors. Producătorii au fost nevoiţi să modifice scenariul în ultimele episoade ale sezonului al treilea. Acţiunea a fost mutatî peste 15 ani, iar noua Hurrem, îmbătrânită, apare începând cu episodul 103.

Vahide Gördüm (48 de ani) este o cunoscută actriţă de teatru şi film, originară din Izmir, Turcia. Ea este căsătorită cu coleg de breaslă, Altan Gördüm şi au împreună o fiică pe nume Alize, în vârstă de 19 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel