Nota lui YNY Sebi la bacalaureat

YNY Sebi
YNY Sebi

YNY Sebi, senzația muzicii trap din România, a trecut prin probele de foc ale examenului de bacalaureat.

YNY Sebi, absolvent al celui mai bun liceu din Buzău - Colegiul Național B.P. Hasdeu - instituție de top la nivel național, a luat notă mare. Mai precis, cântărețul a obținut media 8,4.

El spune că i-a luat doar trei săptămâni să învețe pentru a lua această notă. 

Chiar dacă mulți poate ar fi crezut că este un elev „mediu” la învățătură, așa cum și el însuși a zis, surprinzător este că YNY Sebi a fost admis la liceu cu o medie de 9,40. Demonstrează o atitudine dedicată și depune efort în fiecare materie, după cum a mărturisit în diverse podcasturi.

YNY Sebi a făcut baschet de performanță timp de 7 ani, însă muzica este pasiunea lui cea mai mare. El spune că este un consumator activ al acestui gen de muzică pe care o abordează.

YNY Sebi este un artist extrem de popular în prezent, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai îndrăgiți. Popularitatea sa a crescut în urma viralizării pieselor sale pe TikTok. De acolo, succesul său s-a extins cu rapiditate, adunând milioane de fani și vizualizări. În prezent, YNY este înconjurat de o mulțime de fani oriunde merge și poate spune că trăiește viața pe care a visat-o întotdeauna.

Parcursul către celebritate al lui YNY Sebi nu a fost deloc dificil, în special pentru că faima a venit peste noapte. Cu toate acestea, gestionarea acestei faime este ceea ce reprezintă o provocare în prezent. De aceea, artistul a realizat că are nevoie de o echipă solidă. Astfel, a apărut colaborarea dintre el și Boier Bibescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel