Noile ecrane flexibile care se pot îndoi fără a se distruge

Samsung a prezentat utilizatorilor săi, cu ajutorul unui video, o nouă generaţie de ecrane, aşa numitele display-uri flexibile. Funcţionează la fel ca oricare alt ecran de smartphone sau de tabletă, cu diferenţa că acesta nu are nicio susţinere materială. Ecranul are capacitatea de a se îndoi. Acesta va putea fi utilizat într-un mod foarte facil şi va ocupa puţin loc în buzunarul posesorului.

Autor: Anca Murgoci

Potrivit www.20minutos.es, ecranul va funcţiona la fel ca cel obişnuit, doar că va avea grosimea unei coli de hârtie. Cu AMOLED, utilizatorii vor putea realiza apeluri video, vor putea citi presa sau se vor putea bucura de imagini 3D.

Compania asiatică intenţionează să doteze cu ecran AMOLED şi terminalele de dimensiuni mai mici, cum sunt ceasurile, dar şi terminale de dimensiuni mai mari, cum ar fi tabletele sau MID-urile. Aceste display-uri economisesc energie şi nu au probleme de iluminare. Samsung a asigurat că ecranele vor fi indestructibile.

Telefoanele care vor dispune de această tehnologie vor putea fi disponibile pe piaţă din anul 2012.

Citește şi:

Vezi cât costă cel mai scump iPhone 4S Samsung detronează Apple şi devine lider pe piaţa smartphone-urilor Display-urile flexibile urmează să fie produse la scară largă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel