Noi parcări subterane în centrul Capitalei

Lucrările pentru trei parcări subterane din centrul Bucureştiului ar putea începe din toamnă, declară primarul general, Sorin Oprescu pentru Mediafax.

Parcările se vor construi în Piaţa Valter Mărăcineanu, strada Edgar Quinet şi în spatele Spitalului Colţea. Construirea lor va începe odată cu terminarea lucrărilor din parcarea de la Universitatate, mai exact în cursul lunii septembrie.

Termenul de finalizare a lucrărilor pentru cele trei parcări este deja planificat şi nu depăşeşte anul 2015, anunţă şeful capitalei. Prima parcare ar trebui să fie gata în al doilea semestru al anului 2013, mai precis cea din strada Edgar Quinet. Cea mai mare parcare va fi cea din zona Spitalului Colţea, ce va avea aproape 500 de locuri.

În acest mandat, primarul plănuieşte să se ocupe în special de locurile de parcare, pentru că în Bucureşti nu sunt suficiente, iar acest lucru creează neplăceri , atât şoferilor cât şi pietonilor. Zona cea mai afectată este centrul capitalei, unde spaţiul este restrâns şi este nevoie de parcări subterane, susţine Sorin Oprescu.

În programele pentru dezvoltarea Bucureştiului iniţiate de primar intră şi construirea unor parcări rezidenţiale, între blocuri, dar şi a aşa-ziselor “Park&ride”- parchează şi călătoreşte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel