Niculina Stoican îl dă în judecată pe impresarul lui Petrică Mîțu Stoian. Doru Gușman: Nu vreau să aud de ea

Şeful Inspectoratului de Jandarmi Giurgiu și şeful Direcţiei Resurse Umane din Inspectoratul General al Jandarmeriei, trimiș în judecată. Acuze de grup infracţional organizat și abuz în serviciu  / Foto: Pixabay
Şeful Inspectoratului de Jandarmi Giurgiu și şeful Direcţiei Resurse Umane din Inspectoratul General al Jandarmeriei, trimiș în judecată. Acuze de grup infracţional organizat și abuz în serviciu / Foto: Pixabay

Doru Gușman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, a aflat că va fi dat în judecată. 

Doru Gușman a reacționat după ce a aflat că Niculina Stoican vrea să îl dea în judecată pentru acuzațiile aduse, scrie România TV.

”Nu vreau să aud nimic de ea. Să mă dea în judecată. Pentru ce să mă dea? Mă dă și gata. Rezolvăm în instanță”, a declarat Doru Gușman.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian a susținut că Niculina Stoican nu i-a fost atât de bună prietenă artistului

„A plecat foarte supărat (n.r. de la Ansamblul „Maria Tănase”).  Și a plecat din cauza ei, a Niculinei Stoican, pentru că îl teroriza, îl umilea. Mai exact, nu s-a dus la un spectacol sau nu știu eu ce nu a făcut și i-a făcut adresă la primărie, iar primăria i-a tăiat ziua și așa mai departe. Și a zis: “Nu mai suport”. S-a pensionat din cauza ei. Să scape de ea, să nu o mai vadă. Sunt cuvintele lui: ”Nu vreau să o mai văd”. Reproduc: „îi știu și dinții din gură și nu suport să mă umilească ea”. Știe toată lumea. Nu mi-a spus numai mie, știu cântăreții mari. (…) Și nu îl lasă acum nici mort, deci nici mort nu îl lasă în pace. Vrea să se răzbune, pe mine, în primul rând. De ce? E problema ei. Și pe el. El a spus așa, și știe multă lume. „Nici sufletul nu-mi mai calcă pe la Maria Tănase”, Enceanu știe. L-a rugat pe Enceanu să ia un tablou, avea un tablou acolo, nu știu ce tabou avea și l-a rugat pe Enceanu să i-l aducă acasă. Cred că este ultimul lucru pe care l-ar fi dorit, să-l ducă la Maria Tănase. Eu nu am nicio putere, pentru că m-a amenințat soră-sa că dacă mai continui cu dusul acasă îl ia și îl înmormântează la Isverna. Nu știu dacă mă duc sau dacă nu mă duc în noaptea asta acolo. Durere, nu are nimeni o durere mai mare. Era cel mai bun prieten. Era ca un tată pentru fetele mele. Plâng și una, și alta. Era un om extraordinar, un om care nu știa să zică „Nu” niciodată. Dacă voiai microfonul ăsta, zicea „Ia-l”. Și bunătatea asta nu i-a ajutat la nimic”, a declarat Constantin Gusman.

Niculina Stoican, replică la acuzațiile impresarului

Replica Niculinei Stoican nu a întârziat să apară și a negat toate acuzațiile care i se aduc. Cântăreața susține că relația dintre ea și regretatul artist era cât se poate de bună.

Citește replica integral aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel