Nicoleta Voica, adevărul despre infidelitatea soțului: "O să-i fiu credincioasă"

După ce, în presă, au apărut mai multe informații potrivit cărora Nicoleta Voica ar fi fost inselată de soțul ei cu o altă cântăreață, artista face lumină. A spus adevărul.

"Dacă zice că o bombardează cu sms-uri de ce nu îl blochează, şi de ce Alina nu a spus până acum, dacă a fost aşa, de ce a aşteptat trei ani? Am fost anunţaţi şi de alte tinere care ne-au spus că au fost sunate să spună aceleaşi lucruri. Mesajele se pot scoate din context. Nu se pune problema să îi facă avansuri. Dacă faci un compliment unei femei înseamnă că înşeli? Dacă cineva te agresează te duci la Poliţie. Noi trăim o lună de miere, o viaţă de miere (...)

O să-i fiu credincioasă soţului meu, Alin merită cel mai mult. Am fost căsătorită de trei ori, dar aici este capătul. E ultima cununie, vă promit. Ne vom căsători în curând, voi fi mireasă şi vom face nuntă mare. Mă simt ca o adolescentă, nu contează vârsta. Au fost persoane care au fost împotriva căsniciei noastre şi ne spuneau să nu ne căsătorim", a spus Nicoleta Voica, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel