Nicoleta Luciu, de NERECUNOSCUT. Fanii au reacționat IMEDIAT

Nicoleta Luciu a ajuns de nerecunoscut, iar fanii cu reacționat imediat. 

De când a devenit mamă a patru copii și s-a retras din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu s-a schimbat total, dar nu a fost uitată de publicul larg. După o sarcină cu tripleți, vedeta a reușit să revină la formele care au consacrat-o.

Recent, ea a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. 

”Ești minunată Nico… și ai și o familie frumoasă… asta-i cea mai mare realizare în viață”, ”Esti divină din toate punctele de vedere”, Superbă”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor la postările Nicoletei Luciu. 

Întreaga familie pleacă pe iahtul din Croația

“Odată cu luna iunie, în fiecare an Nicoleta Luciu și copiii pleacă în Croația. Soțul ei are un iaht acolo, ei, practic, trei luni cât e vară, trăiesc pe iaht, pe mare. Când pleacă se pregătește cu câte o săptămână înainte să nu uite ceva, pentru că își ia la ea totul, creme, pastille, haine, multă mâncare, pachete sau conserve, și în rest mai cumpără de acolo. Însă și pe iaht, și acasă gătește la fel de des.

Atât ea, cât și copiii mănânca destul de sănătos. Pe iaht mai face și plajă sau baie. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă”, au declarat surse din anturajul vedetei, pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel