Nicoleta și Iuliana Luciu s-au retras din proiectul Asia Express

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu

Nicoleta și Iuliana Luciu s-au retras din proiectul Asia Express.

Potrivir celor de la Libertatea, cele două surori s-au retras din motive independente de voința lor. Prima echipă de vedete confidmate în reality show-ul Asia Express, au fost nevoite să se retragă. În primăvara anului 2018 urmează ca Raluka și Ana Baniciu să intre in cursa show-ului de aventură difuzat pe Antena 1.

Nicoleta și Iuliana Luciu am ajuns acceptat provocarea de a face echipă în emisiunea care le va testa în situații unice și imprevizibile. Pentru acestea, Asia Express reprezintă o provocare pentru a își descoperi limitele.

Cele două declară că aventura la care s-au înscris este doar o altă modalitate de a lega și mai mult prietenia dintre ele. Perechea fetelor este unită de pasiunea pentru muzică, dar și de spiritul competitiv.

[citeste si]

Raluka și Ana sunt firi sportive, curajoase și consideră că acesta este principalul lor atu în fața competiției: ,,Facem sport de foarte mult timp și suntem bătăioase, cred că vom reuși să ajungem unde vrem.”, afirmă cele două. Ana consideră că are coechipierul perfect și nu își pune prea multe semne de întrebare: ,,Ne completăm foarte bine, iar această alăturare este de bun augur!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel