Urmărește emisiunea live


Nicole Kidman, probleme în căsnicie. Nu a ieșit din pielea personajului 'Destroyer'

Nicole Kidman a vorbit despre anxietatea soţului ei provocată de personajul său din filmul 'Destroyer'.

Nicole Kidman a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că a întâmpinat dificultăţi serioase atunci când a trebuit să renunţe la trăsăturile de caracter ale personajului 'neînfricat' pe care l-a interpretat în filmul 'Destroyer', din cauza cărora soţul ei devenise foarte îngrijorat, informează vineri PA.

Renumita actriţă australiană, care joacă în acest film rolul unei poliţiste ce reia legătura cu persoane pe care le-a cunoscut în timpul unei misiuni sub acoperire, a recunoscut că a existat 'un adevărat coşmar' în viaţa ei de familie în perioada în care ea încerca să iasă din pielea acelui personaj. Nicole Kidman, în vârstă de 51 de ani, care locuieşte în oraşul Nashville alături de soţul ei, muzicianul Keith Urban, în vârstă tot de 51 de ani, a dezvăluit că a devenit îngrijorată de incapacitatea sa de a renunţa la acel personaj după încheierea filmărilor de la 'Destroyer'.

Când se vor sfârşi toate acestea?

Invitată în emisiunea de televiziune 'The Graham Norton Show', vedeta australiană a spus: 'Este un film cu adevărat dur, neînfricat, ceva ce nu am făcut niciodată, iar eu caut întotdeauna noi teritorii de explorat'. 'Când eşti distribuit pentru a juca un personaj mai în vârstă, de obicei nu apuci să joci şi versiunea lui din tinereţe, însă este minunat ca actor să ai şansa de a interpreta ambele roluri. A fost un dar pentru mine faptul că am putut să acopăr întreaga poveste a acestui personaj', a adăugat ea. Actriţa a mai dezvăluit că s-a simţit obligată 'să trăiască' viaţa personajului ei în timp ce îi explora personalitatea.

Întrebată de jurnalistul Graham Norton dacă i s-a întâmplat să aducă în casa ei personalitatea întunecată a acelui personaj, vedeta australiană a răspuns astfel: 'Soţul meu ajunsese să se întrebe: 'Când se vor sfârşi toate acestea?'. Ca actor, preiei nişte lucruri şi de unele dintre ele poţi să te scuturi şi să te îndepărtezi, însă de altele nu poţi să te desprinzi'.

'Personajul trebuia să îmi iasă treptat prin pori şi nu am ştiut cum să fac acest lucru, aşadar a trebuit să trăiesc cu el. A fost un mic coşmar!'. Filmul 'Destroyer' va avea premiera în Statele Unite pe 25 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel