Nicole Cherry a născut. Primele imagini cu fetița artistei (FOTO)

Nicole Cherry a adus-o pe lume pe fetița ei, Anastasia, sâmbătă seară. Astăzi, artista a publicat mai multe poze cu cea mică.

Nicole Cherry a născut sâmbătă seara. Cântăreața se simte perfect după naștere și a publicat pe Instagram, în această dimineață, poze cu ea și cea mică.

"E minunată, nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Mulțumim, am primit enorm de multe mesaje. Ne vedem curând. Suntem bine!”, a spus Nicole, pe Instagram.

Artista este născută pe 5 decembrie, peste cteva zile împlinind 23 de ani. Solista și fetița ei au același semn zodiacal, Săgetător.

Vezi FOTO AICI cu fetia artistei Nicole Cherry.

Cum a aflat că este însărcinată

Într-un interviu recent, Nicole Cherry a vorbit despre momentul în care a aflat că este însărcinată, dar și despre modul în care l-a anunțat pe iubitul ei, Florin, că vor fi părinți. 

„Cum am avut primele bănuieli că este posibil să fiu însărcinată, mi-am și făcut un test și ce să vezi? În dimineața aceea am aflat că sunt însărcinată. A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?". După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!!" încontinuu. Atunci, am zis: „A, e clar!". Și l-am așteptat pe Florin acasă.

Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm", spunea recent Nicole Cherry.

"Mi-am dorit acest copil"

"Eu, de obicei, am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. Nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă", declara Nicole Cherry, cu ceva timp în urmă, în emisiunea "La Măruță".

Nicole Cherry a visat numele fetiței sale

În platoul emisiunii lui Cătălin Măruță de la ProTV, Nicole Cherry a dezvăluit care a fost momentul în care a știut ce nume este potrivit pentru fetița sa.

„Înainte să aflu dacă este fetiță sau băiat am visat. Am visat că am fată și a fost totul extrem de real. Parcă am simțit tot, mirosul, cum au așezat-o lângă mine, totul cu lux de amănunte. Iar în vis, în momentul în care mi-au adus-o, eu am spus Anastasia. Parcă Dumnezeu mi-a dat și un semn, mi-a și ușurat munca pentru că habar nu aveam ce nume să îi pun nici dacă este fată, nici dacă este băiat.”, declara Nicole Cherry. (Detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel