Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară

Fotografie creată de Anna Shvets, de la Pexels
Fotografie creată de Anna Shvets, de la Pexels

Actorul american Nicolas Cage va fi din nou tată. Soția sa, Riko Shibata, mai tânără decât el cu 30 de ani, este însărcinată. 

Nicolas Cage va deveni tată pentru a treia oară. Soția actorului american, Riko Shibata, este însărcinată. El mai are doi copii din relații anterioare. 

Un reprezentant al actorului a confirmat informația, adăugând că „viitorii părinți sunt încântați”, potrivit The Sun

Vestea vine la circa un an de când Nicolas Cage și Riko Shibata s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse, ce a avut loc pe 16 februarie 2021, la un hotel din Las Vegas. Data a fost aleasă pentru a onora ziua de naștere a regretatului tată al actorului. August Floyd Coppola a murit în 2009. 

Actorul a confirmat că s-a căsătorit cu Riko Shibata în martie 2021, spunând pentru Daily Mail că „este adevărat și suntem foarte fericiți”.

Cei doi au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roșu la premiera peliculei Pig, la cinci luni după marele eveniment. 

Nicolas Cage și Riko Shibata s-au logodit pe Facetime

Riko Shibata și Nicolas Cage s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni din Japonia. Atunci, el lucra la filmul Prisoners of the Ghostland. Ea este, de asemenea, actriță. 

Nicolas Cage a dezvăluit în august 2020 la emisiunea radio a lui Marc Cuppola că s-a logodit cu Riko Shibata. Totuși, din cauza pandemiei, a cerut-o de soție pe Facetime. 

„Ea a plecat din New York și s-a întors la Kyoto, Japonia, iar eu m-am întors în Nevada și nu o mai văzusem de șase luni. Suntem foarte fericiți împreună și suntem încântați să ne petrecem timpul împreună, așa că în cele din urmă i-am spus: „Uite, vreau să mă căsătoresc cu tine.” Și ne-am logodit pe Facetime.”, spunea Nicolas Cage. 

În cele din urmă, Riko Shibata a primit și inelul de logodnă cu diamant negru, tot în condiții de pandemie: „I-am luat un inel de logodnă cu diamant negru. Îi place foarte mult negrul, așa că și-a dorit aur negru și diamant negru. L-am personalizat și comandat și i l-am trimis prin FedEx.”

Cu cine a mai fost căsătorit Nicolas Cage 

Nicolas Cage a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette, între 1995 și 2001. Cel de-al doilea mariaj l-a avut cu Lisa Marie Presley, din 2002 și până în 2004. De asemenea, el a mai fost căsătorit cu Alice Kim, din 2004 până în 2016. În martie 2019, actorul american s-a căsătorit cu Erika Koike, dar patru zile mai târziu a cerut anularea mariajului. 

Cage mai are doi fii, cu Alice Kim și cu Christina Fulton. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel