Nick Jonas și Priyanka Chopra, nuntă dublă. Mărturisiri înainte de marele eveniment

Nick Jonas se căsătorește
Nick Jonas se căsătorește

Cântărețul american Nick Jonas și actrița indiană Priyanka Chopra se vor căsători în acest weekend, unde vor exista două ceremonii: una hindusă și alta creștină.

Chopra, 36 de ani, câştigătoare a titlului de Miss World în 2000, şi Jonas, 26 de ani, s-au logodit în acest an după ce s-au întâlnit la o petrecere post-Oscaruri anul trecut.

Cuplul a ajuns cu familiile în oraşul Jodhpur, din nord-vestul Indiei, joi, şi s-a îndreptat spre palatul Bhawan, unde va avea loc nunta.

"Oamenii vor avea nevoie de o vacanţă după această nuntă", a glumit Chopra într-un interviu acordat revistei Vogue şi publicat joi.

Palatul aparţine familiei regale din Jodhpur şi este considerat una dintre cele mai mari reşedinţe private din lume. O parte din palat a fost transformată într-un hotel de lux, cu grădini întinse pe o suprafaţă de circa 11 hectare, unde pot fi întâlniţi păuni. O noapte petrecută în apartamentul Grand Presidential poate costa peste 500.000 rupii (7.168 dolari), potrivit site-ului hotelului.

Chiar dacă detaliile despre nuntă au fost puţine, presa indiană a anunţat prezenţa la eveniment a mai multor vedete de la Hollywood, printre care Dwayne Johnson, Lupita Nyong'o şi prezentatoarea Kelly Ripa.

(w670)

Potrivit Vogue, vor exista două ceremonii, una hindusă şi alta creştină, oficiată de tatăl lui Jonas.

Mirele va fi îmbrăcat în veşminte regale şi va veni la ceremonie călare, aşa cum o cere tradiţia la nunţile din nordul Indiei.

Chopra, vedeta serialului "Quantico" de pe ABC, este una dintre cele mai importante actriţe de la Bollywood, jucând în numeroase superproducţii indiene.

Nick şi fraţii săi, Kevin şi Joe, au format o trupă pop-rock, The Jonas Brothers, în 2005 şi au devenit faimoşi ca staruri Disney în adolescenţă. Trupa s-a desfiinţat în 2013.

Potrivit revistei People, Meghan Markle şi prinţul Harry nu se vor deplasa în India pentru a participa la nunta Priyankăi Chopra, deşi cele două actriţe sunt prietene apropiate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel