Nici Terminatorii nu au inimă de fier! Arnold Schwarzenegger, operat pe cord deschis pentru a patra oară. „Am devenit un pic mai mașină”

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Se pare că nici Terminatorii nu au inimă de fier! Arnold Scwarzenegger are acum în piept un pacemaker.

Arnold Schwarzenegger, legendarul actor în vârstă de 76 de ani, a trecut printr-a patra operație la inimă. Într-un episod recent al podcastului său, „Arnold's Pump Club”, el a dezvăluit că i s-a montat un stimulator cardiac (pacemaker), și asta pentru că ritmul inimii sale a devenit neregulat după ultima intervenție chirurgicală, scrie New York Post.

„Nici nu mi-ar fi trecut prin cap că voi începe săptămâna cu o operație. Mi s-a făcut pentru a deveni un pic mai mașină: am primit un stimulator cardiac. Ritmul inimii mele a devenit neregulat din cauza formării țesutului cicatricial după ultima operație”, a spus Arnold.

Procedura a fost efectuată la un nivel înalt într-o clinică din Cleveland. În prezent, actorul se simte bine și și-a asigurat fanii că nu există motive de îngrijorare. „Mai presus de toate, vreau să știți că sunt bine! Mi s-a făcut operația luni, iar până vineri eram deja la un eveniment ecologic mare cu prietena mea și colega mea de fitness Jane Fonda”, a precizat starul.

De ce boală suferă actorul

Arnold Schwarzenegger suferă de o malformație cardiacă congenitală, iar acesta nu este primul episod al problemei sale de sănătate. Inițial, în 1997, a fost supus unei intervenții chirurgicale în care i s-au înlocuit valvele arterei pulmonare. După 11 ani, într-o a doua intervenție chirurgicală, i s-a instalat o nouă valvă aortică. În 2020, a avut loc a treia intervenție chirurgicală similară. Schwarzenegger a dezvăluit că suferă de această boală incurabilă încă din copilărie.

Reputatul star de filme de acțiune este cunoscut pentru pasiunea sa pentru fitness și sănătate. Într-un interviu acordat revistei The Hollywood Reporter în mai 2023, Schwarzenegger a dezvăluit că planul său este „să trăiască pentru totdeauna”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel