Next Star 2018. Lidia Buble, luată la mișto de întreaga echipă pe platoul de filmare

Lidia Buble, jurat ''Next Star''
Lidia Buble, jurat ''Next Star''

Lidia Buble a stârnit râsetele întregii echipe Next Star după ce și-a încurcat pantofii cu cei ai iubitului său, Răzvan, și a trebuit să participe la filmări într-o pereche de încălțări sport în locul celor pregătiți special pentru respectiva ținută.

Distracţie mare pe platourile de filmare de la “Next Star”, în cea de-a cincea ediţie a show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1. Cum afară ploua torential în ziua de filmare, jurata emisiunii, Lidia Buble, a plecat de acasă într-o pereche de încălţări sport, uitându-şi însã pantofii pregătiţi special pentru outfit-ul de filmare, astfel cã s-a văzut nevoită să se aşeze aşa la masa juriului.

Momentul a stârnit imediat amuzamentul colegilor săi, care nu au ratat ocazia de a glumi pe seama ei şi de a o invita constant sã urce pe scenă. "Am papucii mei de inundații. În loc să îmi iau pantofii mei, i-am luat pe ai lui Răzvan din greșeală!", va glumi artista la rândul ei, completând imediat: „Dane, m-ai făcut de mândră minune la tv. Lasă că vezi tu! Te ţin eu minte!".

(w670)

Întregul moment, dar şi surprizele pregătite de concurenţii celei mai noi ediţii a emisiunii „Next Star", prezentată de Dan Negru, vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel