Nelu Ploieşteanu a renunţat la şi la nevastă, dar şi la amantă

Nelu Ploieşteanu a decis să înceapă o viaţă nouă, departe de toate lucrurile care l-au marcat în ultimii ani.

Nelu Ploieşteanu a revenit din turneu total schimbat. Toată lumea aştepta ca el să meargă acasă la soţie, dar iată că ceva s-a întâmplat şi solistul s-a răzgândit.

Mai exact, Nelu Ploieşteanu s-a mutat singur într-un apartament şi se ocupă doar de copii şi nepoţi, iar în timpul liber merge în parc, unde joacă table sau şah, potrivit Click.ro.

Cu toate că păcănelele l-au băgat în anumite situaţii limită, Nelu Ploieşteanu nu a renunţat definitiv la ele, ci doar pentru o perioadă.

[citeste si]

"Am ajuns la un nivel al vieţii în care femeile sunt un capitol închis pentru mine. Am avut cu carul la tinereţe, acum am luat pauză. Mă ocup de nepoţi, am un prichindel care-mi calcă pe urme. Îmi ajut toţi copiii, mă sfătuiesc cu ei, suntem foarte buni prieteni, oricând sunt la dispoziţia lor.

Fiecare om are un viciu. Păcănelele sunt un hobby. Am şi câştigat. Odată am băgat 50 de milioane şi am câştigat 100 de milioane. Jur pe viaţa mea. Dar nu pot să zic că joc toată ziua", a declarat Nelu Ploieşteanu, conform sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel