Nelu Ploieșteanu divorțează

Nelu Ploieșteanu a anunțat că va divorța de  mama copiilor lui, Elena. Artistul a spus că nu se mai poate întoarce la ea, din cauza atitudinii pe care aceasta a afișat-o față de el, scrie enational.ro.

Nelu Ploiesteanu a  spus ca soția  a gresit fata de el si ca nu o poate ierta, precizand ca nici macar la masa de Craciun nu a acceptat sa participe impreuna cu aceasta.

"Ea a gresit si nu pot sa trec peste asta. Am ajuns la final, nu mai e cale de intoarcere. E mama copiilor mei, dar atat. Daca era o doamna, probabil ca acum ma intorceam in genunchi. Nu mai are rost sa mai discutam. Nu prea reusesc sa-mi gasesc linistea, dar oamenii ma iubesc si eu ii iubesc si-i respect pe cei care ma indragesc.

Arta nu are nimic de-a face cu viata personala. Am si am avut o familie mare, dar, na! Copiii sunt niste copii care ma iubesc si pe mine si pe mama lor. De Craciun, am stat cu fata mea. Nu am vrut eu sa ne reunim cu totii. Eu nu pot sa merg acasa. Nu mai pot. Planurile sunt sa fiu sanatos, sa pot sa muncesc", a declarat Ploiesteanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel