Urmărește emisiunea live


Nelsan Ellis, actorul din "True blood", a murit

Nelsan Ellis, actorul din drama "True Blood" de la HBO, a murit la vârsta de 39 de ani.

Actorul a murit din cauza unor complicații apărute la nivelul inimii, insuficiență cardiacă, a declarat pentru CNN directorul său, Emily Gerson Saines. 

Ellis a avut roluri în mai multe filme în timpul carierei sale, printre care "Get on Up", "Lee Butani" și "The Help". El s-a remarcat foarte mult în urma performanței din serialul "True Blood", în care a interpretat personajul Lafayette Reynolds, un bucătar și medium a cărui atitudine l-a adus în topul favoriților printre fanii serialului.

Familia "True blood" este foarte tristă, colegii săi au postat multe mesaje dupa aflarea veștii. Artistul "True Blood", Alan Ball, a scris: "Nelsan a fost un talent unic a cărui creativitate nu a încetat niciodată să mă uimească. Să lucrez cu el a fost un privilegiu pentru mine." 

Joe Manganiello, cel care l-a interpretat pe vârcolacul Alcide în "True blood", a scris că Ellis era "o persoană minunată, un artist prin felul său de a fi." Octavia Spencer, care a lucrat cu Ellis în "The Help", i-a adus un omagiu pe Instagram: "Mi se rupe inima pentru familia sa", informează CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel