Negru, dezvăluire despre Piersic: Nu am zis-o niciodată

Dan Nergu a dezvăluit, la emisiunea "De-a viața ascunselea" cu Florentina Fântânaru, de la Antena 3, ce i-a spus Florin Piersic, la telefon, într-o perioadă extrem de dificilă.

Dan Negru a povestit cum Florin Piersic i-a fost alăuri într-una dintre cele mai grele perioade din viața lui. Celebrul prezentator a dezvăluit conversațiile cu marele actor din zilele în care tatăl lui Dan Negru era pe moarte.

"Erau ultimele lui zile"

"Am filmat mult cu el, am filmat cu 20 de ani în urmă. Fabulos personaj! Dar nu am zis la televizor asta. Florin se uită și știe asta. Tata s-a prăpădit cu niște ani în urmă. În faza terminală a bolii lui, după tot felul de citostatice, tata era într-o perioadă terminală în care, noi toți știam că se duce. Eu am plecat la Timișoara, erau ultimele lui zile, și dimineața la 10.00, în toate zilele alea, Florin Piersic mă suna și mă întreba doar atât: 'cum e tata?'. Și eu îi spuneam că trăiește. Iar el spunea 'Doamne-ajută, puștiule' și închidea. Nu am zis-o niciodată la televizor. E fabulos omul. Este important nu doar să îl avem, ci să știm și să îl exploatăm. Pentru că degeaba îl ai dacă nu știi să îi exploatezi", a povestit Dan Negru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel