Natalia Mateuț, primele informații despre sarcină: Am niște stări ușor de rău

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Natalia Mateuț a făcut o dezvăluire care i-a lăsat mască pe toți. Ce spune despre sarcină, după ce a avut primele simptome.

Natalia Mateuț și-a surprins publicul și pe colegul de platou, Andrei Ștefănescu, după ce a dezvăluit în direct că nu se simte bine de o perioadă de timp, dar că nu este nimic grav, însă spune că este posibil să fie însărcinată. 

Prezentatoarea emisiunii "Showbiz Report" de la Antena Stars a recunoscut că a avut câteva simptome care au pus-o pe gânduri. 

"Niciodată să nu spui niciodată. Nu exclud, îmi voi face un test și mâine îl anunț. Într-adevăr am niște stări ușor de rău, dar sper să îmi revin. Dacă îmi revin, vă dau de știre, dar doar în cazul unei sarcini. Dacă nu, nu", a spus Natalia Mateuț.

Chiar dacă este persoană publică, vedeta se ferește să-și expună viața personală și nu a oferit detalii despre partenerul său de viață. A recunoscut totuși că există cineva în inima ei și îi merge foarte bine.

"E mult spus asta, dar există cineva în viața mea. Există cineva cu care vorbesc, dar e absolut normal. Am o vârstă frumoasă la care vreau să împart lucruri frumoase și bucurii. Atunci când va veni momentul să mă afișez o voi face", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel