Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Pexels; imagine cu rol ilustrativ
Pexels; imagine cu rol ilustrativ

Supermodelul anilor 90, Naomi Campbell, a devenit mămică la vârsta de 50 de ani. 

Naomi Campbell a dezvăluit prin intermediul rețelelor de socializare că a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, conform publicației The Sun. Supermodelul a publicat marți, 18 mai, o fotografie a fiicei sale, comentând imaginea: „o mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să îi fiu mamă”.

„Sunt onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte care să descrie legătura pe viață cu îngerul meu. Nu există iubire mai mare”, a scris aceasta în anunțul său. 

Vedeta a etichetat-o pe mama sa, Valerie Morris-Campbell, în postare, dar nu a dezvăluit alte detalii. Naomi Campbell a fost văzută în public în aprilie 2021, când a defilat pentru Michael Kors. Designerul a fost, de altfel, printre primele vedete care să o felicite pe Campbell. „Dumnezeule! Astăzi este ziua? Cât de incredibil! Cât de norocoasă este ea și cât de norocoasă ești și tu! Ce mamă minunată vei fi! Binecuvântări!”, a scris Kors în comentarii.

„Nimeni nu merită asta mai mult ca tine”, a scris cântăreața Rita Ora, iar Jamie Winstone a scris „wow, felicitări Naomi! Multă, multă dragoste, ești mămică!”. 

În 2017 Naomi a dezvăluit pentru Evening Standard faptul că își dorește copii, iar vârsta nu i se pare o problemă. 

„Având în vedere cum a avansat știința, o pot face când vreau. Voi vedea ce îmi aduce Universul, Momentan, ceea ce am primit este în spiritul unei familii binecuvântate”, a declarat aceasta. 

În 2019, modelul a vorbit despre aceeași temă si a spus că nu se consideră pregătită. 

Ședință foto nud

Naomi Campbell a pozat nud pentru revista i-D. Supermodelul în vârstă de 50 de ani, a fost martora multor discriminări cu tentă rasială în industria modei, iar acum a dezvăluit că se simte mândră că echipa care a lucrat la acest proiect este compusă exclusiv din oameni de culoare.

„Mi se întâmplă foarte rar asta. Luis este al treilea fotograf de culoare cu care am lucrat în toată cariera mea în industria fashion. M-am simțit mândră, recunoscătoare și fericită că am făcut parte dintr-o ședință foto cu tineri creativi care au culoarea pielii mele”, a spus modelul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel