Nadine, mărturii șocante la Sinteza Zilei. Ce nu știa nimeni despre ea

nadine
nadine

Nadine, cunoscută pentru talentul ei muzical şi cariera în televiziune, a acceptat să vină la Sinteza Zilei pentru a povesti o parte neştiută din viaţa ei.

Nadine a rămas orfană la 6 ani şi a trăit într-un orfelinat, scrie antena3.ro.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. (...) El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb”, a spus ea.

„Am aşteptat 30 de ani să am curajul de a spune lucrurile pe care le voi spune în seara asta. (...) Îi spuneam terapeutului că niciodată ziua asta nu va veni” a mărturisit Nadine la începutul interviului.

"Nu-mi permit să nu fiu puternică, pentru că mă am doar pe mine", a mai spus Nadine.

Prima zi, cea mai traumatizantă

„Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei"

„Cel mai traumatizant a fost prima zi când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele caminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”.

„Ni se dădea o felie de săpun şi trebuia să ai grijă să nu ţi se fure săpunul. (...) La început am fost bătută foarte mulţi ani”.

„Mulţi copii făceau pipi în pat noaptea. Dacă erau prinşi de îngrijitoare erau bătuţi şi atunci furau aşternuturile" a povestit Nadine.

Vedeta nu-și amintește cât a stat în orfelinat: ”Nu aveam alt nume, decât maimuță”

"Am reprimat atât de mult, încât nu am habar. Pentru noi, timpul nu trece, nu ai aniversări , nu se schimbă vremea. Eşti într-o bulă de supravieţuire continuă".

"Am pierdut orice fărâmă de avea încredere în oameni, de a fi optimistă", a mai mărturisit artista.

„Sunt recunoscătoare că nu sunt prostituată, că nu sunt pe droguri, că nu sunt în canal, dar, la sfârşitul zilei, un om ca mine nu este un câştigător. Eu ştiu ce nevoie are socialul ca să te considere un câştigător. Pentru mine, faptul ca a mea soră a murit... eu nu voi mai câştiga niciodată,” a spus Nadine

"Eu nu aveam alt nume decât "Maimuţa", "Cioară". (...) Eram la cozile acelea şi a venit Securitate să vină să mă ducă în spatele blocului, pentru că era de neconceput să apar", a povestit artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel