Nadia Comaneci, elogiată într-o piesă de-a lui Radu Fornea!

Chiar dacă a dispărut din lumina reflectoarelor de ceva vreme, Radu Fornea, cel care a lansat în urmă cu mulți ani K1, se implică acum într-o vastă campanie de susținere și promovare a valorilor naționale, fie ele personalități cu care ne mândrim, locuri unice, sau brand-uri de țară. 

  

Recent, după victoria Simonei Halep, care a bucurat o țară întreagă, el a lansat melodia ”Mândru să fii Român”, piesă extrasă din turneul ”Toți K1 pentru România”, melodie care va apărea în toamna lui 2018 și pe noul album Proiect K1-”Mândru să fii Român”. Piesa este cântată de K1, Radu Fornea, Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling și Tuan.

"Melodia a fost scrisă înainte de victoria Simonei Halep, acum ceva vreme, și am tot amânat să o lansăm. Ea ne-a îndemnat să îi dăm drumul, ea a deschis din nou inimile românilor, victoria ei i-a făcut să își amintească faptul că țara asta are valori. Așa că o lansăm acum, ea ne-a dat curaj, ne-ar fi bucurat să o elogiem și pe ea în acest cântec, așa cum elogiem și personalități marcante care au făcut cinste, inventatori, poeți, scriitori, oameni de știință și sportivi ca Nadia Comaneci, dar cum vă spuneam e scrisă acum ceva vreme.

(oar_w460)

Mi-am dorit să aduc acest cântec în atenție acum, pentru că Simona Halep a stârnit în mulți dintre noi mândria de a fi român. Dacă uneori uităm cam ce oameni valoroși are țara asta, ce oameni valoroși a avut de-a lungul istoriei, dacă uneori uităm că suntem un popor care are mulți oameni de cultură, sportivi desăvârșiți, inventatori, oameni de știință, medici de un profesionalism desăvârșit, și vedem doar în direcția opusă, poate piesa asta a noastră ne amintește cine suntem cu adevărat. Avem și un suport online, un site http://www.mandrusafiiroman.ro/ pe care invităm toate personalitățile care susțin acest proiect de promovare a românilor de calitate să se alăture", a declarat Radu Fornea.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel