''Nadia Comăneci a murit''. Reacția incredibilă a soțului sportivei

Denisa Zamfir / 25 sep 2018 / 17:16 Salveaza PDF Comentarii
Nadia Comăneci
Descriere foto: Nadia Comăneci

Nadia Comăneci a povestit cum presa americană l-a sunat pe soțul ei să îi transmită condoleanțe după aparițiau unui fake news potrivit căruia sportiva ar fi murit într-un accident teribil.

''Nadia Comăneci a murit într-un teribil accident'' este o știre falsă care a apărut în urmă cu mulți ani și pe care Nadia a povestit-o într-un interviu acordat recent. Sportiva explică faptul că în acel accident rutier persoana care a murit a fost o altă Nadia, dar jurnaliștii americani nu au mai verificat și l-au sunat pe soțul Nadiei pentru a-i transmite condoleanțe.

''Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai țin minte exact, sună telefonul fix, dimineața, devreme. Eram acasă, în America, nici nu mă dădusem jos din pat. Răspunde Bart. Cred că erau, dacă-mi amintesc bine, niște jurnaliști de la Associated Press. Aveau, ziceau ei, vești teribile. Cum că eu, Nadia, aș fi murit într-un teribil accident. Și-l și căinau, cu această ocazie, pe Bart. Condoleanțe, bla, bla, bla... Bart, ușor uluit inițial, apoi amuzat, le spune că nu-i adevărat, că Nadia e lângă el, teafără și nevătămată. Ba chiar mă cheamă, pentru confirmare, să le vorbesc în receptor. Doar așa s-au convins că respir, că trăiesc, că sunt în viață.

Un anume Nadia și nu mai știu cum, diplomat, după cum s-a constatat ulterior, murise, într-adevăr, într-un accident. Doar că jurnaliștii n-au mai așteptat să vadă care Nadia. Au sunat direct la Bart să-i transmită condoleanțe. Asta da știre.'', a mărturisit Nadia Comăneci într-un interviu acordat pentru evz.ro. 

Vezi și: Nadia Comăneci, primele declarații despre "divorț"


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26