"N-am MURIT!" Mihaela Tatu, LUPTA NEȘTIUTĂ. Ce probleme de sănătate are: Am PLÂNS până n-am mai putut

Mihaela Tatu a vorbit deschis despre problemele prin care a trecut. 

Deși are 57 de ani, Mihaela Tatu nu-și arată deloc vârsta și a demonstrat de-a lungul timpului că este o luptătoare. 

După ce s-a retras din televiziune, la scurt timp Mihaela Tatu a aflat că suferea de un fibrom uterin, iar viața ei s-a schimbat radical și a urmat o perioadă grea de luptă cu boala, dar și cu kilogramele în plus. 

"Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă și apar stările de neputință, transformate în angoase, neliniști, depresii. Eu am trecut printr-o depresie’, singura de altfel, nu mai ales’ ci din cauza operației de la genunchi. A trebuit să-mi schimb stilul de viață și preocupările la 180 de grade. Asta m-a și făcut să-mi revin pe de-o parte. Am avut o perioadă în care am plâns până n-am mai putut. Mi-am dat calul, schiurile, patinele și sandalele de dans sportiv, și mi-am văzut de viață. Că doar n-am murit. Doar am deteriorat genunchiul mai… altfel.

Și am început să călătoresc mult și să fac drumeții. Că alții sunt vinovați de ceea ce ți se întâmplă ție. Nu-i chiar așa. Ești ceea ce alegi tu să fii în fiecare clipă. Cred că e bine să trecem prin probleme, și nu peste ele. Dacă le bagi sub covor’ și nu-ți dai seama de ce ți s-a întâmplat, se vor întoarce și vei face aceleași greșeli, poate mai mari și cu pagube emoționale mai adânci și dificil de gestionat. Apoi, poate că e bine să nu-l excludem pe Dumnezeu. Însă asta face subiectul altor discuții”, a declarat Mihaela Tatu, într-un interviu pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel