"N-am MURIT!" Mihaela Tatu, LUPTA NEȘTIUTĂ. Ce probleme de sănătate are: Am PLÂNS până n-am mai putut

Mihaela Tatu a vorbit deschis despre problemele prin care a trecut. 

Deși are 57 de ani, Mihaela Tatu nu-și arată deloc vârsta și a demonstrat de-a lungul timpului că este o luptătoare. 

După ce s-a retras din televiziune, la scurt timp Mihaela Tatu a aflat că suferea de un fibrom uterin, iar viața ei s-a schimbat radical și a urmat o perioadă grea de luptă cu boala, dar și cu kilogramele în plus. 

"Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă și apar stările de neputință, transformate în angoase, neliniști, depresii. Eu am trecut printr-o depresie’, singura de altfel, nu mai ales’ ci din cauza operației de la genunchi. A trebuit să-mi schimb stilul de viață și preocupările la 180 de grade. Asta m-a și făcut să-mi revin pe de-o parte. Am avut o perioadă în care am plâns până n-am mai putut. Mi-am dat calul, schiurile, patinele și sandalele de dans sportiv, și mi-am văzut de viață. Că doar n-am murit. Doar am deteriorat genunchiul mai… altfel.

Și am început să călătoresc mult și să fac drumeții. Că alții sunt vinovați de ceea ce ți se întâmplă ție. Nu-i chiar așa. Ești ceea ce alegi tu să fii în fiecare clipă. Cred că e bine să trecem prin probleme, și nu peste ele. Dacă le bagi sub covor’ și nu-ți dai seama de ce ți s-a întâmplat, se vor întoarce și vei face aceleași greșeli, poate mai mari și cu pagube emoționale mai adânci și dificil de gestionat. Apoi, poate că e bine să nu-l excludem pe Dumnezeu. Însă asta face subiectul altor discuții”, a declarat Mihaela Tatu, într-un interviu pentru Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel