Myleene Klass a mărturisit că naşterea ultimului său copil a fost dificilă

Vedeta britanică Myleene Klass, fostă membră a grupului pop Hear'Say, a povestit că a fost inconştientă timp de cinci ore în timpul naşterii celui de-al treilea copil al său, pe 1 august, informează Press Association şi publicaţia britanică The Mirror.

În ultimul timp prezentatoare de radio, Myleene a mărturisit pentru revista Hello! că venirea pe lume a bebeluşului, pe care l-a numit Apollo, a fost plină de complicaţii şi că naşterea unui copil la peste 40 de ani este o experienţă "extrem de diferită".

"Apa mi s-a rupt în timp eram în bazinul de naştere. Primele trei ore au fost foarte uşoare, până la punctul că am crezut că vom fi cu toţii acasă până ora 19:00. Dar apoi nu-mi amintesc ce s-a întâmplat. Am pierdut cinci ore din viaţă şi a fost o naştere destul de complicată până la urmă", a povestit artista de 41 de ani, prezentatoare la Smooth Radio şi la Classic FM.

Apollo este primul copil pentru Myleene şi partenerul ei, Simon Motson, 45 de ani, un PR în industria modei, care are la rândul său doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Fostul soţ al lui Myleene, Graham Quinn, tatăl celor două fiice ale sale, a părăsit-o pe artistă la doar şase luni după nunta lor. Artista a recunoscut ulterior că a apelat la băutură pentru a trece peste despărţire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel