Mugur Mihăescu, revoltat pe media că-i merg prost afacerile: A trebuit să dăm afară jumătate din oameni...

Mugur Mihăescu este revoltat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 și de faptul că oamenii nu mai ies la restuarante.

Actorul Mugur Mihăescu este proprietarul unei terase din centrul Bucureștiului, iar pandemia de coronavirus l-a afectat la fel ca pe toți cei din domeniul HoReCa. Chiar dacă terasele s-au redeschis, probleme rămân, iar actorul s-a arătat revoltat, în direct la B1 TV. 

Întrebat cum au mers lucrurile săptămâna asta, odată cu redeschiderea, dar și ce a fost cel mai greu, acesta a spus ferm că: "Prost, cum să meargă?! Cum era de așteptat! Cel mai greu e să convingi lumea să iasă din nou din casă. Cu tot respectul, dar după trei luni de BAU-BAU media la ce vă așteptați? Bau-Bau-ul creat de media a fost foarte mare, Bau-Bau-ul creat de autorități a fost foarte mare. La ce să ne așteptăm? Să vină lunea woow, totul ca înainte? Nu!

Oamenii trebuie să se reobișnuiască cu ideea că tot ce a fost a fost un lucru super-mega-hiper exagerat care ne-a distrus și ne va distruge o mare parte din ceea ce am avut și am reușit să facem de-a lungul anilor. Rănile se vor vindeca la un moment dat, dar vinovații nu vor plăti niciodată, că așa e în război (...) A trebuit să dăm afară jumătate din oameni, care și-au pierdut serviciul, gata... Ăștia nu mai sunt. Singurii care pot face bine economie României sunt românii", a declarat Mugur Mihăescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel