Mugly este cel mai urât câine din lume

Mugly este cel mai urât câine din lume
Mugly este cel mai urât câine din lume

Mugly este un câine chinezesc cu creastă, nas mic şi mustăţi albe care a fost desemnat cel mai urât câine din lume în cadrul concursului ce are loc în fiecare an în Carolina de Nord, Statele Unite, transmite dailymail.co.uk.

28 de câini din întreaga lume au luptat vineri pentru faimă, o mie de dolari, biscuiţi oferiţi gratuit timp de un an şi, desigur, titlul de cel mai urât câine din lume. Mugly, un câine salvator în vârstă de opt ani din oraşul Peterborough, Anglia, a avut onoarea să câştige în acest an competiţia. După cum a fost descris în concurs, el are “o personalitate minunată care depăşeşte felul în care arată”.

“Nu am fost în stare să vorbesc când au anunţat numele lui Mugly”, spune Bev Nicholson, proprietarul câinelui. “Nu ştiam în care parte să mă uit. Tremuram la fel ca şi câinele meu”. Pe lângă premiile puse la bătaie în concurs, Mugly va avea parte de o sesiune foto şi un tratament VIP la hotelul pentru câini Sheraton.

Mugly este un adevărat “muncitor”, dar cu un chip memorabil.  Este voluntar al organizaţiei Pets As Therapy- câini pentru copii, vizitează spitale, ospicii, case de îngrijire din Marea Britanie. A fost o vreme când şi el a avut nevoie de îngrijire după ce a fost atacat într-un parc de către un grup de huligani.

Nu este pentru prima dată când Mugly a fost recunoscut pentru neatractivitatea sa. În anul 2005 el a fost desemnat cel mai urât câine al Angliei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel