Motorola, un nou telefon de TOP. Ecran incredibil de curbat

După ceva timp, Motorola este gata să se întoarcă la fabricarea unor telefoane inteligente de top.

După ceva timp, Motorola este gata să se întoarcă la fabricarea unor telefoane inteligente de top, conform Engadget. Brandul deținut de Lenovo a anunțat un „E-vent de lansare a vârfului de gamă" vitual, care va avea loc pe 22 aprilie. Există câteva indicii despre noul telefon în videoclipul de mai jos, printre care și un ecran curbat pe margini.

Dacă zvonurile din lumea IT sunt adevărate, Motorola Edge+ se va baza pe un design atrăgător și pe specificații pentru entuziaști. Modelul va avea margini „fără margini" cu ajutorul unui display foarte curbat de 6,7 inch, iar procesorul Snapdragon 865 va fi însoțit de 8 sau 12 GB RAM. În plus, bateria de 5.000mAh va ține telefonul departe de încărcător pentru mult timp.

Relansarea pe piață a Motorola

Camera principală ar avea 108 MP și va fi acompaniată de doi senzori, unul telefoto, iar altul wide-angle. Varianta simplă, numită doar Edge, ar avea doar un Snapdragon 765 și 6GB RAM.

Nu se știe încă data de lansare a seriei Edge sau prețul pe care Motorola îl va cere pe noul său flagship. Cu toate acestea, Motorola este gata să își reia poziția într-o piață pe care a cam ignorată. Dacă va reuși sau nu să atragă cumpărătorii de vârfuri de gamă este o cu totul altă problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel