Morgan Freeman susţine căsătoriile între gay

De-a lungul timpului, Morgan Freeman şi-a adus aportul, prin vocea sa, în diverse ducumentare, reclame şi chiar în campania lui Obama. Actorul apare, acum, într-o reclamă în care susţine căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

Autor: Andreea Stegărescu

Freeman a declarat că „Libertatea, dreptatea şi demnitatea umană ne-au ghidat mereu în călătoria noastră către o uniune perfectă. Acum în ţara noastră, susţinem împreună drepturile homosexualilor şi lesbienelor din SUA de a se căsători cu persoana pe care o iubesc.”

Reclama lui Freeman, intitulată "Zorii unei Noi Zile pentru Căsătoria între persoanele de acelaşi sex" ("Dawn of a New Day for Marriage Equality"), lansată în Campania pentru Drepturile Omului, a fost difuzată duminică, pe plan naţional.

 Nu este prima dată când Morgan Freeman susţine drepturile cuplurilor de acelaşi sex. El a declarat că de-a lungul vieţii că a mai avut de-a face cu homosexuali, atunci când a studiat dansul sau când era în aviaţie.

Preşedintele Campaniei pentru Drepturile Omului , Chad Griffin, afirma că reclama anunţă un nou punct de cotitură pentru drepturile homosexualilor. Acesta a mai spus că va continua lupta până când egalitatea va ajunge la absolut fiecare persoană, din toate colţurile ţării.

Trei state noi, Maine, Washington şi Maryland, au votat legalizarea căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel