Morgan Freeman, scuze publice, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală

Morgan Freeman a publicat o declaraţie de presă joi în care a prezentat scuze publice, după ce a fost acuzat de opt femei de hărţuire sexuală.

Actorul american a devenit cel mai recent star din industria de divertisment care a fost acuzat de comportament inadecvat în urma scandalului Weinstein, informează AFP.

Totuşi, alte câteva zeci de persoane contactate de postul de televiziune CNN au vorbit despre comportamentul profesional ireproşabil al actorului american.

"Oricine mă cunoaşte sau a lucrat cu mine ştie că eu nu sunt o persoană care ar vrea în mod intenţionat să supere sau să facă pe cineva să se simtă stânjenit. Îmi cer scuze faţă de oricine s-a simţit stânjenit sau nerespectat. Nu am intenţionat niciodată acest lucru", a declarat Morgan Freeman în acea declaraţie de presă.

În total, dintre mai multe zeci de persoane chestionate de CNN şi care au colaborat cu actorul în vârstă de 80 de ani, opt au spus că au fost hărţuite şi alte opt au spus că au asistat la un comportament nepotrivit din partea starului.

Morgan Freeman, acuzat de hărțuire sexuală de opt femei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel