Monstrul din Muriwai, atracție neobișnuită pe o plajă din Noua Zeelandă

Sursa footo: Melissa Doubleday, Facebook
Sursa footo: Melissa Doubleday, Facebook

Un obiect ciudat, apărut pe plajele din Noua Zeelandă în săptămânile de după cutremurul cu magnitudinea 7,8 din noiembrie, a devenit o atracție pentru neozeelandezi, aceștia grăbindu-se să-l vadă după ce au apărut mai multe știri despre el. 

Obiectul misterios a fost adus de ape pe plaja Muriwai, din apropiere de orașul neo-zeelandez Auckland. După ce neozeelandeza Melissa Doubleday a postat vineri seară o fotografie cu acest obiect, lung de câțiva metri și acoperit de crustacee pe Facebook, un val de speculații au apărut pe rețelele de socializare, în încercarea de a ghici ce este de fapt, relatează marți DPA, potrivit Agerpres.

"Monstru cu marin cu raste", "morsă caraibiană", "un pom de Crăciun de plajă" sau o capsulă extraterestră au fost câteva dintre speculațiile originale. Oricum, la câteva zile după ce a fost descoperit acesta a căpătat pe rețelele de socializare numele de "Monstrul din Muriwai", după plaja pe care a fost descoperit.

[citeste si

În realitate "monstrul" pare să fie o bucată de lemn plutitor acoperit cu scoici rățușcă, o specie de crustacee considerată a fi o delicatesă în Spania și Portugalia, potrivit informațiilor apărute în media.

Atracția neobișnuită se pare că va avea o durată scurtă de viață. "Tot ce era pe el a murit acum și miroase foarte urât", a scris Melissa Doubleday pe Facebook marți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel