Monica Gabor, căsătorie în secret. Cine a dat vestea

Monica Gabror s-a căsătorit în secret. Cine a dat vestea cea mare. 

Monica Gabor este de câțiva ani buni împreună cu Mr. Pink și se pare că duc o viață foarte bună în America. 

Vedeta a primit inelul de logodnă de mult timp, însă nu s-a grăbit să facă nunta. 

"Monica nu a putut veni în țară, nu a putut ajunge că sunt niște legi la americani. Îi trebuie acte definitive și încă nu i-au venit, că a depus tot, că e căsătorită acum", a fost vestea bombă pe care a dat-o tatăl Monicăi, într-un interviu pentru ciao.ro. 

Vrea să o viziteze pe Monica după ce se pune pe picioare

 

Emil Gabor are o relație foarte bună cu toate cele trei fete ale sale, cu Alina, Ramona și Monica și susține că fetele îl ajută din punct de vedere financiar, dar și cu alte lucruri de care are nevoie. 

Acesta vrea să se pună pe picioare, după ce a fost internat în spital timp de două săptămâni, și apoi să-și facă pașaport și să plece la Monica în America, în vizită. "Am vorbit și cu Pink. Vorbesc cu fata lângă, traduce ea. Vreau să merg în America, dar să-mi revin, să termin cu tratamentul. Pașaportul trebuie să-l refac, că au trecut 5 ani", ne-a mai spus acesta.

Este Monica însărcinată?

 

Tatăl vedei a mărturisit și dacă Monica este însărcinată, pentru că o lungă perioadă de timp au apărut tot felul de speculații. 

"Nu cred că e și însărcinată, n-am vorbit despre asta. Ea are deja o fată, el are un băiat. Ei, dacă ar rămâne însărcinată cu un copil, n-ar fi o problemă, zic, nu s-ar pune problema că n-ar avea ce mânca copiii", a mai spus Emil Gabor, pentru ciao.ro.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24