Mitoșeru, împietrit de durere. Ce a făcut socrul său cu o seară înainte să moară

Mihai Mitoșeru
Mihai Mitoșeru

Mihai Mitoșeru a vorbit despre moartea socrului său.

"Din pacate au plecat multi din familie. S-au intamplat multe in 11 ani de cand suntem impreuna. O persoana plina de viata, puternica, o persoana tanara. Avea 59 de ani. A plecat fara sa-si dea seama nimeni ca are probleme de sanatate. Cu o seara inainte a sunat-o pe Noemi si i-a spus ca il doare piciorul", a povestit Mihai Mitoșeru.

[citeste si]

"Trebuia sa se duca la spital, insa a amanat. S-a dus inainte la serviciu si a fost prea tarziu. Noi dormeam, am primit niste telefoane sa ne ducem urgent la aeroport. Nimeni nu a vrut sa ne spuna adevarul. Cand am ajuns acolo am aflat ca a murit de o ora. Ca a fost resuscitat timp de o ora, dar nu s-a mai putut face nimic. Noemi a sarit, voia sa-l salveze ea.

Inainte de nunta tinea regim, voia sa arate bine la nunta si a decis sa tina dieta. Toata lumea il iubea, era foarte glumet. Pentru el insemna enorm data asta, de 24 septembrie. A murit chiar cu o luna inainte, pe 24 august. In ultimul an ne-am vazut foarte des, mai mult ca niciodata. La ultima intalnire, ne-am distrat, am ras. Am baut un pahar de vin, a mai spus Mihai Mitoșeru la Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel