Miss Costinești, transformare uluitoare la Descoperă-ți frumusețea: Nu-mi mai place de mine

Fosta Miss Costinești, Flori Buricea, are acum vârsta de 63 de ani și o poveste emoționantă. După o viață dedicată familiei, Flori a decis că este timpul să se gândească și la ea și să se regăsească pe sine la ”Descoperă-ți frumusețea”.

Flori, o femeie foarte frumosă, aleasă Miss Costinești în tinerețe, s-a căsătorit pe vremea când era o copilă, la 19 ani. La scurt timp însă, a și divorțat, după ce a aflat că soțul a înșelat-o. De atunci și-a crescut singură băiatul, s-a izolat complet timp de mulți ani de zile. Acum, plină de optimism, a decis să iasă la suprafață și să aibă din nou grijă de ea.

"Au trecut anii cu viteză și nu am înțeles nimic din ei. Am tot zis: lasă să crească acum copilul, lasă să-l văd cu un liceu, cu o facultate, să-l văd și cu armata făcută. Să-l văd și însurat. Și uite așa, m-am trezit că a trecut timpul. Și vremea mea nu a mai venit. Și uite că viața, dacă nu o trăiești, te trăiește ea pe tine. Nu-mi mai place de mine. Deloc. Am văzut echipa de la "Descoperă-ți frumusețea" și am zis să încerc și eu", spune Flori.

(w670)

Hotărâtă să-și redescopere frumusețea și tinereța chiar și la 63 de ani, Flori s-a lăsat cu mare încredere pe mâna stilistei Eli Adam, dar și a echipei de profesioniști pentru marea transformare.

Flori a fost atât de încântată de noul look obținut cu ajutorul lui Cristi Pascu încât nu s-a putut abține să nu-l pupe de mai multe ori pe renumitul hair-stylist. La fel a făcut și cu Ovidiu Buta, dar și cu stilista ei, Eli Adam.

"Nici nu mai știu de când nu mi s-a mai spus că sunt frumoasă. Acum sunt fericită. Sunt atât de fericită încât fericirea asta dă pe afară", a declarat Flori după marea transformare.

Ea s-a atașat atât de mult de echipă încât i-a promis lui Ovidiu Buta că-l va suna când i se va face dor de el.

(w670)

Acum Eli și Flori au mari emoții pentru Gala Frumuseții, difuzată sâmbătă, de la ora 20.20, la Antena Stars. Telespectaorii vor putea vedea dacă stilista care a contribuit la schimbarea radicală a fostei Miss Costinești va câștiga gala acestei săptămâni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel