Mirela Vaida, probleme după ''Mireasă pentru fiul meu'': E greu. Nu e așa cum credeam

Mirela Boureanu Vaida a renunțat la emisiunea ''Mireasă pentru fiul'' pentru a le dedica mai mult timp celor doi copii ai săi. Prezentatoarea TV mărturisește pe blogul său că nu se aștepta să fie atât de greu rolul de casnică și nu se descurcă așa cum credea.

Nu sunt o casnică adevărată! Am exagerat când am crezut că le voi putea face toate singură: să gătesc, să scutur, sa fac piata, sa spal rufe sau să dau cu aspiratorul… N-am știut niciodată cum se face, cu adevărat, toata aceasta chestiune atât de complicată!! Adică s-o fac ca la carte, nu doar asa..Cand mi-am început cariera de casnică, nimeni nu m-a intrebat dacă știu, daca vreau, daca pot…Vorba aia: „cine m-a facut om mareeee/ nu m-a-ntrebat cum mi se pareee „!!Si credeti ca ar fi contat parerea mea?? Trebuia s-o fac și gata!!

Până mai ieri, când mai aveam treabă cu emisiunile, veneam acasă obosită și plină de emfază, de autosuficiență și de… „carierism”, de la studiourile de pe câmpiile Ștefăneștiului. Acu’ nu mai am nicio scuză! Nicio emisiune ! Stau acasă și încerc să fiu gospodină.  Și nu-mi prea iese așa cum credeam! E clar! Pentru a fi casnică îți trebuie vocație, nene! E cea mai grea și mai complexă meserie din câte știu!”, a scris Mirela Boureanu-Vaida pe blogul ei personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel