EXCLUSIV  Mirela Vaida, MESAJ plin de REVOLTĂ către POLITICIENI: Asta este realitatea! Vorbim despre nişte aberaţii!

Mirela Vaida a transmis un mesaj către politicieni, în care și-a exprimat revolta. Prezentatoarea tv a tras un semnal de alarmă.

Mesajul Mirelei Vaida a fost transmis pornind de la o discuție referitoare la serialul Vulpița pe care Antena 1 îl continuă în emisiunea "Acces Direct" spre stupefacția multora. Prezentatoarea tv a pus pe tapet o realitate tristă din România, raportată la modul de acțiune al statului. 

"Cine suntem noi să îi judecăm pe ei? Cine suntem noi să le spunem românilor la ce să se uite sau nu? Fiecare e liber să facă ce vrea! Hai să nu uităm de unde pornim, apropo de cultura cu care am început interviul. Totul ţine de educaţie, dragi oameni cu putere în această ţară", și-a început Mirela Vaida mesajul, într-un interviu pentru DCNews.

Vezi și: Mirela Vaida, adevăr nespus: Este frustrant să ştii că nu ai din ce să trăieşti

"Asta este realitatea!"

"Oameni politici, haideţi să schimbăm felul în care ne educăm tinerele generaţii! Hai să nu mai fim noi cea mai exportatoare țară de carne vie pentru cerşetorit, prostituţie şi alte lucruri! Hai să nu mai fim noi țara cu cea mai mare rată de naşteri sau avorturi în rândul fetelor minore! Hai să nu mai fim noi ţara care îl are pe Gheorghe Dincă şi care nici acum nu are un răspuns despre cum au dispărut fetele alea luate la ocazie şi arse într-un butoi! Asta este realitatea! S-a arătat cu degetul la "Acces Direct", sperând că voi veţi schimba o mentalitate a unei generaţii sau că nu vă asumaţi voi lipsa de educaţie. Noi vorbim despre lucruri elementare!", a spus prezentatoarea tv.

Vezi și: Mirela Vaida, către cei care se uită la Vulpița: Eu aş fi prima care aş spune "nu vă uitaţi la asta!"

"Vorbim despre nişte aberaţii"

"Noi nu ştim să ne spălăm corect pe mâini. Cei de la ţară nu au apă şi săpun pentru că au toaleta în curte. Când ieşi de la toaleta din curte, unde ai săpunul și apa, ai robinet acolo? Nu ai! Tragi apa la toaletă? Nu, că e wc turcesc! Nu ai! 30% sau mai mult din populaţia României nu are toaletă în casă, nu are apă şi canalizare, nu are săpun, dezinfectant sau măşti. Şi tu îmi spui mie că trebuie, suntem obligați să luptăm împotriva epidemiei? Cum?

pe cei din ţară, din cătunele uitate de lume, nu îi poate ajuta nimeni și tu le ceri elevilor să facă școală obligatorie online pe tabletă şi laptop. Vorbim despre nişte aberaţii, dar ne încâlcim în nişte chestii de detalii cum ar fi că noi am luat această familie Stegaru, am arătat o realitate din România şi încercăm să le schimbăm felul de viaţă. Tinerii trebuie să fie educaţi de părinţi şi şcoală ce să ia bun din această poveste şi ce să nu ia bun din această poveste. "Mamă, ori ajungi ca ei, ori, dacă înveţi şi îţi depăşeşti condiţia, poţi ajunge mult mai bine. Bun, şi dacă eşti ca ei, uite ce se poate face într-o situaţie ca asta", a mai spus Mirela Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel