Mirela Vaida, amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani, în direct: Arunc o găleată de apă opărită pe toți din platou

Foto: Instagram Mirela Vaida / Ioniță de la Clejani
Foto: Instagram Mirela Vaida / Ioniță de la Clejani

Mirela Vaida a fost amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani. 

Mirela Vaida trece în ultima perioadă printr-o mulțime de amenințări. După ce a fost atacată de o femeie în platoul emisiunii "Acces Direct", chiar în timpul emisiei, Mirela Vaida a fost acum amenințată de fratele lui Ioniță de la Clejani.

Contactat telefonic pentru a vorbi despre presupusul fiu al lui Ioniță de la Clejani, care ar fi murit la vârsta de opt ani, Roger, fratele artistului a avut o ieșire nervoasă. Acesta a început să o amenințe pe Mirela Vaida și pe colegii ei din platou. 

"Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou... De ce nu a fost la timpul acela? A fost o greșeală a tinereții. Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare-  și-mi cer iertare- făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul... acum dacă eu eram un lăutar celebru, trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba că fiecare copil trebuie să aibă un tată. Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă...", a spus Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani, în direct.

Mirela Vaida a răspuns amenințării: "Sunt obligată să spun autorităților"

Deranjată de vorbele bărbatului, Mirela Vaida a intervenit imediat și i-a spus acestuia că nu este frumos ce face și că o să ia amenințarea ca atare. În plus, aceasta i-a spus că se simte nevoită să anunțe și autoritățile.

"De ce vorbim așa? Nu putem vorbi, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți. E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere", i-a transmis Mirela Vaida lui Roger, la Acces Direct.

Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, dezvăluiri bombă despre tatăl său și copilul mort

Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, Ramona Manole, a declarat în cadrul unei emisiuni că tatăl ei a mai avut un fiu pe care nu l-a recunoscut și care a sfârșit tragic.

Băiatul lui Ioniță de la Clejani ar fi murit la vârsta de 8 ani, înecat într-o fântână. Aceasta a mărturisit că a fost la mormântul fratelui său în 2010. Au trecut mai bine de 20 de ani de la momentul în care băiatul și-a pierdut viața.

"Este un adevăr, n-are de ce să fie un șoc. Așa este, așa am auzit, și dacă va fi nevoie voi descoperi. Fiind acolo din localitate cu toții, vă dați seama că secretele nu ai cum să nu le știi. Este un adevăr pur, adică nu este zvon. Există și probe în acest sens, există acea doamnă. Cu ani în urmă am fost la mormântul acestui copil, lucru care pe mine mă doare. Mama băiatului trăiește. Ascunsă am fost și eu timp de 30 de ani", a declarat Ramona Manole, în cadrul unei emisiuni televizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel