Mirela Boureanu Vaida, în lacrimi la Antena 1: Plec şi nu stiu...

O îndrăgită moderatoare a unei emisiuni de la Antena 1 a fost, vineri, la un pas să izbucnească în lacrimi, când a anunțat că a venit momentul să se retragă temporar din lumina reflectoarelor, vedeta urmând să intre în concediu prenatal. 

"Mă apucă jalea şi melancolia. Este ultima zi când vin în casa asta. Plec şi nu știu cu câţi mă mai întâlnesc, când revin. Unii vor să plece, mai sunt eliminari. Dacă vorbesc mai mult despre asta o să-mi dea şi lacrimile", a spus prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida, potrivit wowbiz.ro.

Mirela Boureanu Vaida va pleca în concediu maternal, și pentru că mult timp le-a înfrumuseţat zilele, mai mulţi fani i-au pregătit ieri un cadou inedit şi anume, o cutie cu hăinuţe pentru micuţa ei fetiţă pe care o va strânge în braţe în curând.

Privind hăinuţele atât de mici, frumoasa moderatoare s-a emoţionat teribil: "M-aţi lăsat fără cuvinte! Nu-mi vine să cred! Atât de mic va fi copilul meu!? Nu ştiu ce mă aşteaptă, dar sunt nerăbdătoare."

Mirela Boureanu Vaida va ceda fotoliul de prezentatoare a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" Andreei Manta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel