Urmărește emisiunea live


Mireasă pentru fiul meu: Foști concurenți au avut parte de o nuntă cu scântei

Mihaela și Mihai, foștii concurenți ai ultimului sezon ”Mireasă pentru fiul meu”, au avut parte de nunta pe care au visat-o, în ciuda faptului că au fost nevoiți să treacă prin multe încercări înainte de a ajunge în fața altarului.  

Mihalea și Mihai se căsătoriseră civil încă din marea finală a îndrăgitului reality-show "Mireasă pentru fiul meu", însă și-au dorit să se cunune religios și să se aibă parte de nunta visurilor lor. Acest lucru s-a întâmplat în cadrul show-ului "Nuntă cu scântei", difuzat de luni și până sâmbătă, de la ora 14.00, la Antena 1. Cei doi au întâmpinat dificultăți tocmai din partea familiei miresei, însă, pe parcurs, problemele au fost rezolvate și Mihaela a sclipit la propriu într-o minunată rochie de mireasă.

Astăzi, telespectatorii au făcut cunoștință cu un alt cuplu, Florentina și Sorin. Aceștia vin de la 300 de kilometri depărtare, de la Calafat, și aduc cu ei o poveste tulburătoare. Au doi copii pentru care sunt în stare de orice sacrificiu și, din cauza greutăților, nu au reușit să-și împlinescă visul de avea o nuntă până acum. Ba, mai mult, ei au avut probleme și din cauza familiilor din care provin, pentru că s-au împotrivit o lungă perioadă de timp relației lor. Acum, după ce amândoi s-au împăcat cu mamele lor, Florentina și Sorin spun că sunt pregătiți să facă marele pas în cadrul show-ului "Nuntă cu scântei".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel